Κάνουμε Ιστορίες

<Κι όμως, για να λέμε την αλήθεια, η λογική και η αγάπη δεν είναι οι καλύτεροι σύντροφοι στις μέρες μας.> ~ Ουίλιαμ Σαίξπηρ (Όνερο Θερινής Νυκτός)

Έχεις Τουίτερ; Έχω. Μ’αρέσει πιο πολυ αφτές της ημέρες. Και εγώ κάνω λίγο δανεισμό απο την άλλοι άνθροποι. Μόνο λίγο! Ήθελα να προσπαθήσω να κάνω μια ιστορία, Έχω χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό θέσεων άλλων ανθρώπων μάζι με η δίκι μου γραφή. Επίσις, προσπαθώ να κάνω την εργασία μου.

Λοιπόν, αυτο είναι η μικρή ιστορία για σήμερα –

Πάντα έρχεται η μέρα που ξυπνάς και συνειδητοποιείες ότι σου τελείωσαν τα <δεν πειράζει>. Γιατί ανέχεστε αγνώστους που μόνος τους στόχος είναι να σας εκνευρίζουν. Η εκδίκηση των εργαζομένων θα γίνω! Για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλά, αφήστε τα παιδιά εξω από τις ειδήσεις και την πολιτική, παρακαλώ!

Σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν μερικά απλά γεγονότα …. όπως, για παράδειγμα – όλες οι γυναίκες είμαστε όμορφες όταν είμαστε ευτυχισμένες. Και επίσις – έχοντας μια <απαλή> καρδιά σε ένα κόσμο σκληρό, δεν είναι αδυναμία. Και,
το πιο αληθινό από όλα – το να ερωτεύεσαι είναι υπέροχο!

<Είδα στα μάτια του, αυτά που έψαχνα,> είπε αυτή <ούτε τα λόγια, ούτε τα φεγγάρια, ούτε οι θάλασσες μπορούν να είναι καλύτερη από την καθαρή αγάπη. Αλλά, αναροτιέμαι, πάντα υπάρχουν άνθρωποι που το <για πάντα> εννοούν;

Η πιο δύσκολη επιλογή είναι αυτή που επιλέγεις να μην κάνεις. Πρέπει να θυμάστε αυτό: αν κατάλαβει πως δεν την αγαπάς, θα φύγει. Είναι εντάξει; ΄Είναι ικανός; Είναι σοβαρος; Ο άνθρωπος δεν μπορεί να κρύψει την βλακεία του. Ποτέ μην απογοητεύεις κάποιον που σε αγαπάει αληθινά.

Μπορεί όλοι μας να μην έχουμε την δυνατότητα της ευτυχίας.

Τα μεγάλα πνεύματα έχουν σύχνά συναντήσει βίαιες επιθέσεις από τα αδύναμα μυαλά. ~ Α. Αϊνστάιν

Τίποτα πιο δυνατο από ένα πλυγωμένο άνθρωπο που <έχτισε> απ’ την αρχή, τον εαυτό του. Δόξα τω θεώ όλη πήγαν καλά. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Να είστα καλά και εσείς!

Αύριο γιορτάζει όλη η Ελλάδα – γιατί ο τύπος αυτός.

Θα μου λείψεις.

Μια χαζή ιστόρια – έτσι δεν είναι;!;!

Leave a comment